Powiadomienie o opuszczeniu strony

Powiadomienie o opuszczeniu strony Wyobraź sobie sytuację , kiedy pracując nad dużym dokumentem nie zapisałeś go. I przez pomyłkę opuściłeś stronę. Ups… Straciłeś swoją całą pracę. Jak zapobiegać takim sytuacjom. 1 Kliknij na swoje imię w strefie użytkownika w...

Zmiana barw systemu

Zmiana barw systemu 1.Kliknij na swoje imię w strefie użytkownika w prawym górnym rogu ekranu. 2. Kliknij na Ustawienia użytkownika. 3. Kliknij na kolorystykę, której chcesz używać. 4. Kliknij Zastosuj. 5. Idealnie! Barwy systemu zostały zmienione. Porady i triki Get...

Wstaw zdjęcie

Wstaw zdjęcie 1.Kliknij na swoje imię w strefie użytkownika w prawym górnym rogu ekranu. 2. Kliknij na Ustawienia użytkownika. 3. Kliknij na Wstaw zdjęcie. Wybierz zdjęcie ze swojego urządzenia. 4. Kliknij na Zastosuj. 5. Idealnie! Twoje zdjęcie profilowe zostało...

Wyloguj się

Wyloguj się 1.Kliknij na nazwie użytkownika w strefie użytkownika w prawym górnym rogu ekranu. 2. Kliknij Wyloguj się . 3. Teraz jesteś wylogowany. Porady i triki Ze względów bezpieczeństwa rekomendujemy żeby wylogowywać się za każdym razem kiedy kończysz pracę z...

Zapomniane hasło

Zapomniane hasło Jeżeli zapomnisz swojego hasła do Teamogy wykonaj poniższe kroki aby móc ponownie zalogować się do systemu. 1. Wybierz opcję: „Zapomniałeś hasła?” na stronie logowania. 2. Wprowadź nazwę użytkownika. Otrzymasz kod uwierzytelniający na...

Logowanie

Logowanie Użyj swojej nazwy użytkownika i hasła do logowania. Jeśli zalogujesz się po raz pierwszy z nowego urządzenia, konieczne będzie również wprowadzenie kodu uwierzytelniającego. Kod wysyłany jest na numer telefonu komórkowego przypisanego do konta użytkownika....