Powiadomienie o opuszczeniu strony

Wyobraź sobie sytuację , kiedy pracując nad dużym dokumentem nie zapisałeś go. I przez pomyłkę opuściłeś stronę. Ups… Straciłeś swoją całą pracę. Sprawdźmy jak można tego uniknąć.

1. Kliknij na swoje imię w strefie użytkownika w prawym górnym rogu ekranu.

user-area

2. Kliknij na Ustawienia użytkownika.

user-area-1

3. Zaznacz okienko „Powiadom mnie, jeśli będzie opuszczana niezapisana strona”.

4. Kliknij w OK .

user-area-leaving-notification

5. Idealnie! Teraz będziesz powiadamiany o tym żeby zapisać swoją pracę przed opuszczeniem strony.

Get in Touch

If you have problem or need further assistance, do not hesitate contact Teamogy Support. Use online chat (inside Teamogy or everywhere on www.Teamogy.com in the lower right corner) and you will get prompt reply.

Menu